Rondleidingen

Tijdens de expositie 'Bible Art: Van Dalí tot Chagall' kunnen bezoekers op zaterdagen ook 'boven de gewelven' komen. Een bezoek aan de tentoonstelling met schitterend uitzicht over de stad kan als combiticket met een stadswandeling worden geboekt via VVV Gouda.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor 'Stadswandeling naar Dalí en Chagall' bij de VVV in de Waag (Markt 35) of via info@welkomingouda.nl. Rondleidingen vinden op zaterdagen plaats. De wandeling duurt van 14.00 tot 15.30 uur. Aansluitend vindt een begeleid bezoek naar boven in de Gouwekerk plaats. Daarna kunnen deelnemers vrij de expositie bezoeken. Uiterste aanmeldmogelijkheid is op de dag zelf tot 12.00 uur. Kosten bedragen € 10,- per persoon.

Privé-rondleiding boeken

Wilt u een privé-rondleiding boeken, inclusief het beklimmen van de toren? Dat kan!

Een rondleiding duur ongeveer 1,5 uur. We ontvangen u in de Gouwekerk, waar we u meer vertellen over dit prachtige gebouw en zijn geschiedenis. Hierna gaan we over tot het beklimmen van de toren.

Kosten privé-rondleiding: €100,00 (Exclusief btw), maximaal 20 personen.

Wilt u met meer personen komen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voorwaarden toren beklimmen

In verband met uw eigen veiligheid zijn er een aantal voorwaarden verbonden aan het torenbeklimmen.

U bent:

- ouder dan 14 jaar,
- goed ter been,
- niet bang voor hoogtes,
- niet zwanger.

Het torenbeklimmen is geheel voor eigen risico, instructies van de gids dienen te allen tijde opgevolgd te worden.